Stævnebeskrivelse

Thisted Sejlklub afholder kapsejladsstævne for H-bådsligaen den 16-17 maj 2020

Stævnet afholdes af Thisted Sejlklub i samarbejde med den danske h-bådsklub, og der forventes mellem 25 og 30 H-både

Dette stævne gælder som første kvalifikation stævne ud af 5, til næste års VM i Struer.

Kapsejladsstævnet vil foregå fra Thisted sejlklub. Der vil blive sejlet på en bane, der udlægges på Thisted bredning ud for Thisted sejlklub. Der planlægges 4-5 sejladser lørdag og 3-4 sejladser søndag. Ved gunstige vindforhold/retninger vil tilskuere kunne se sejladserne fra sejlklubbens område.

Sejlerne vil blive serviceret af 30-35 frivillige fra Thisted Sejlklub, som vil sørge for at forkæle sejlerne, både på land og på vand.

Når bådene kommer i havn efter lørdagens sejladser, vil sejlerne kunne få gratis mole øl/vand samt købe grillede pølser. Lørdag aften bliver der afholdt middag i sejlklubbens lokaler.

Søndag eftermiddag er der præmieuddeling.

Planlægningen er allerede i fuld gang, og vi glæder os til at se jer alle.

H-båd Ligastævne Thisted Sejlklub

16. - 17. maj 2020 - Læs mere