Ansøgning om indmeldelse

  Felter med "*" skal udfyldes!  Spamværn* (Udfør regnestykket nedenfor)

  Velkomst

  Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er vigtigt for os at du som nyt medlem får den bedst mulige start i sejlklubben. Dette vil vi gerne sikre med nedenstående informationer. Skulle der være info du ønsker som ikke findes her så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig på vej.

  Thisted Sejlklub er en god sejlklub med en sund økonomi. Dette skyldes primært at vi alle er med til at passe på vores ting, og alle byder ind og bakker op om vores aktiviteter. 300 medlemmer og en fyldt havn med 160 både, giver en god base, og heldigvis har vi en god og aktiv ungdomsafdeling der udvikler fremtidens sejlere.

  I 2017 købte klubben 2 stk. J70 joller som vores divisions sejlere kan træne i. Vi er stolte af vi i 2018 skal sejle i sejlsportsligaens 2. division.

  Ønsker du at benytte vores sejlerskole er du velkommen. For et yderst beskedent beløb kan du tilegne dig nødvendig praktisk sejler erfaring.

  I klubhuset finder du gode køkkenforhold, toiletter og selvfølgelig en hyggelig salon, med nok Danmarks bedste udsigt. Foran klubhuset findes parkering, som vi henstiller til at du benytter når du er på havnen.

  For at vi kan bevare vores sunde økonomi, er det nødvendigt, at vi alle sparer på ressourcer som vand og strøm, som i et vist omfang er uden brugerbetaling. Denne løsning kan vi kun bevarer hvis vi alle tænker over vores forbrug.

  Løbende informationer om klubben, dens regler og aktiviteter findes på her på sejlklubbens hjemmeside.

  Endnu engang velkommen til

  Kontakt os

  DEL SIDEN