Ny hjemmeside

Thisted Sejlklub har fået renoveret hjemmesiden, så den er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets, samt gjort mere overskuelig på en almindelig, eller bærbar computer. Også kaldet »Responsive Web Design«, eller sagt på almindeligt dansk, »Mobilvenlig«.

Brugerne er sejlklubbens medlemmer, de faste pladslejere, samt de mange besøgende fra ind- og udland, der slår et smut forbi i sejlsæsonen. Mange af disse besøgende har ikke nødvendigvis en computer under armen, eller i båden, når behovet for at se hjemmesiden er der. Derfor er det vigtigt at hjemmesiden er overskuelig på mobil og tablet.

Gæstedelen på hjemmesidesiden er gjort læsbar på både Engelsk og Tysk, af hensyn til de besøgende fra udlandet. Endvidere er der lagt vægt på at det skulle være let og overskueligt for sejlklubben, at holde hjemmesiden opdateret og ajour.

»Opgaven med at modernisere hjemmesiden var en for stor mundfuld for os selv«, lyder det fra næstformanden for Thisted Sejlklub, Peter Axelsen; »Derfor måtte vi købe os til en løsning hos fynske fronto.dk. Men så har vi til gengæld også fået en hjemmeside løsning der lever op til vores ønsker og krav«.

Thisted Sejlklubs nye hjemmeside