Privatlivs- & cookiepolitik

Privatlivs- & cookiepolitik

Thisted sejlklub opbevarer ikke »Følsomme personoplysninger«, som omtales i Persondataforordningen som »Særlige kategorier af personoplysninger«.

Cookies

Cookies lagres kun for at hindre uautoriseret login, samt til registrering af accept for denne »Privatlivspolitik« (Så du slipper for popup i bunden af skærmen).

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, tablet eller smartphone, for at genkende enheden næste gang du besøger websitet.

En cookie er passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
Se evt. mere på http://minecookies.org.

Sådan fravælger du cookies

Du kan selv kontrollere, om du vil have cookies liggende på din computer, tablet eller smartphone.

De cookie vi placerer på din enhed, anvendes ved logon, samt accept af Privatlivspolitik, og ligger der som udgangspunkt fra 1 uge (logon) og op til 1 år (Privatlivspolitik), med mindre du selv aktivt sletter dine cookies på din maskine.

Se evt. http://minecookies.org, som er udviklet af »Foreningen af Danske Interaktive Medier«. Her findes yderligere information om, hvordan fravalget foregår og fungerer.

VENT, måske bør du ikke slette dine cookies?

Hvis du sletter dine cookies, mister du måske værdifuld information og gør din færden på internettet unødigt besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik, eller skjule hvilke sider de har besøgt. Men her er det faktisk nemmere blot at skifte til Privat/Inkognito Browsing og bevare de fordele der trods alt er ved cookies.

IP adresser

Dynamiske og faste IP-adresser logges ved login, med henblik på at hindre uautoriserede adgange og hackerforsøg, samt anonymiseret til statistik formål (optælling af unikke besøgende).

Der anvendes ikke Google Analytics til besøgsstatistik, så oplysningerne videregives ikke til tredjepart, oplysningerne logges i en adgangssikret database.

Kontaktformularer og mails

Modtagne meddelelser, fra kontaktformularer og direkte mails, med »Følsomme personoplysninger«, der i Persondataforordningen omtales som »Særlige kategorier af personoplysninger« slettes straks. Øvrig korrespondance med kunder og leverandører gemmes på krypteret og adgangssikret server.

Online tilmeldinger

Ved online tilmelding til Sejlklubbens aktiviteter registreres navn, mail og antal personer. Navn og antal personer, og mail adresser gemmes på krypteret og adgangssikret server, og benyttes kun til dialog mellem klubben og den tilmeldte. Navn og antal personer vises på den aktuelle aktivitet.

Medlemsoplysninger & Persondata

I forhold til dig som medlem, lejer/kunde, eller gæstesejler/kunde behandler vi kun de nødvendige personoplysninger, for at kunne f.eks. registrere dit medlemsskab, samt afregne med dig.

Medlems- & kundeoplysninger vi opbevarer:
Navn, adresse, telefon, e-mail, fødselsår, samt oplysninger om din båd og dennes ansvarsforsikring.

Der er adgangsbegrænsning til de personoplysninger vi behandler og opbevarer, der gives kun adgang internt i Thisted sejlklub, hvor det er absolut nødvendigt.

Opbevaring & Sletning

Personoplysninger opbevares adgangssikret, så uvedkommende ikke har adgang.

Berørte parter underrettes straks ved tegn på, eller forhøjet risiko for, brud af persondatasikkerheden ved fejl, eller ulovlig indtrængen ved Thisted sejlklub.

Vi sletter, eller anonymisere personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.
Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

Vi medvirker ikke til at dine data deles med tredjepart, og vi har databehandleraftale med leverandører omkring GDPR og persondataforordningen.

Hvis der med hjemmel i lovgivningen skal videregives personoplysninger til f.eks. en offentlig myndighed, skal der også være et ufravigeligt behandlingsgrundlag for at foretage denne videregivelse.

Dine rettigheder ifølge persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du retten til:

  • At modtage oplysning om, hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • At få indsigt i dine personoplysninger.
  • At få urigtige personoplysninger rettet.
  • At få dine personoplysninger slettet.
  • At gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til dataansvarlig.

Dataansvarlig

Thisted sejlklub, Sydhavnsvej 14, 7700 Thisted, CVR-nr: 86525518

Kontakt

Din accept

Acceptér Privatlivs- & cookiepolitik

ACCEPTÉR Afvis

DEL SIDEN